вівторок, 31 березня 2015 р.

Мої враження від Модуля 4

Я це зробила! Правда з музичним супроводом трохи не вдалося, але вже перша година ночі і біля мене солодко похрапує собачка (як я їй заздрю), тому сказати що отримала задоволення від роботи я не можу. Але я рада що виконала це завдання)))

6 коментарів:

  1. Ольга, а який песик у Вас?
    На рахунок математики - цей предмет я не дуже любив і до цих пір з обережністю до нього відношусь! А от за такими презентація Я готовий вивчати з великим бажанням! Особисто для мене така презентація дасть більше (точніше я запам'ятаю більше) ніж сам прочитаю матеріал у підручнику!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за коментар. Люблю створювати такого роду презентації і діти їх люблять, а завдяки вам майбутні роботи будуть ще більш цікавими. А песик у мене найкращий у світі, стаффоршидський американський тер'єрчик -дівчинка Чарлі)

    ВідповістиВидалити
  3. Справді було цікаво переглянути Вашу презентацію. Я не ас у математиці (ох, далеко не ас), та й вона мене ніколи не цікавила (признаюся) але переглянула відео із задоволенням, чудова мотивація вивчати предмет)))

    ВідповістиВидалити
  4. Люблю математику. Презентація - пізнавальна, мені подобається.

    ВідповістиВидалити
  5. Олю, а мені дуже сподобався музичний супровід, він не заважає зовсім, а, навпаки, якось цікаво впливає на психіку - я відчула, що імпульсивність музики збільшувалася із акценом на значущість інформації. Ви така молодець!!!

    ВідповістиВидалити