середу, 15 квітня 2015 р.

Мої враження від Модуля 6

Найбільше запам'яталася наша онлайн-зустріч. Для мене це перша зустріч у якій беруть участь більше двох співрозмовників. Цікава форма роботи. Найбільш складним завданням виявилося складання плану (дуже не люблю їх складати), а найбільш довгим - наповнення блогу матеріалами відповідно до класу (ох і нелегке це завдання).
З кожним заняттям розумію, що "один у полі не воїн", було б легше впроваджувати вивчене, якби усі колеги у школі пройшли такі курси і єдиним фронтом їх застосовували. А, особливо, вчитель інформатики, який би допоміг учням створити скриньки і так далі.
Я ще не усі завдання виконала, тому поки що все. Далі буде...



2 коментарі:

  1. Ольга погоджуюсь, також хочу, щоб усі наші колеги використовували все те що нам зараз доступно. Проте повірте, хто не буде з часом використовувати нові технології, будуть рахуватись тими педагогами які використовують застарілу форму навчання. І популярністю серед учнів та учителів користуватись не будуть.
    Молодці, я з цікавістю переглянув навчальні матеріали які Ви розмістили! Найбільше сподобалось відео про число Пі. Дякую Вам!

    ВідповістиВидалити
  2. З наповненням блогу справді трохи треба поморичитися, але з кожним разом стає все простіше.

    ВідповістиВидалити